Spoštovani starši,

Društvo Počitniško varstvo Kamnik bo tudi letos s pomočjo Občine Kamnik organiziralo poletno počitniško varstvo, ki bo potekalo od 26. junija do 31. avgusta 2018.  Varstvo bo tudi letos potekalo na OŠ 27. Julij v centru Kamnika, vsak dan med ponedeljkom in petkom, od 7.00 do 16.00.

Pripravljamo pester in aktiven program, ki ga bodo sestavljel zanimive ustvarjalnice in športne aktivnosti na temo svetovnih dni. Ves čas se bomo povezovali z lokalno skupnostjo. Ob toplih in sončnih dneh bomo obiskali tudi kamniški bazen.

Prijave so že odprte in bodo potekale vse do 24. maja 2018, število mest za posamezni termin je omejeno. Priavnice lahko dobite na spletni strani matične sole ali na spletni strani društva Počitniško varstvo: http://pocitniskovarstvo.si/.

Cena dnevnega varovanja z vključenim kosilom, popoldansko malice, programom, zavarovanjem in akontacijo znaša 8 EUR (za otroke izven Občine Kamnik cena znaša 10 EUR).

Za dodatne informacije lahko pokličete na telefonsko številko 030 313 324 ali se nan as obrnete preko elektronske pošte pocitnisko.varstvo@gmail.com.

Veselimo se novega poletja z vami!

Društvo Počitniško varstvo Kamnik

Datoteka
(Skupno 112 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost