Spoštovani starši in skrbniki,

Kot smo vas na spletni strani šole obvestili prejšnji teden, zaenkrat nadaljujemo z izvajanjem pouka na daljavo za vse učenke/učence. Ko bo epidemiološka slika v državi dovolj ugodna, se načrtuje, da se bodo – v odvisnosti od odločitev Vlade RS (!) – v šolske klopi vrnili predvidoma najprej učenke/učenci od 1. do vključno 3. razreda, ostali pa se bodo zaenkrat še naprej šolali na daljavo. 

Vzporedno s tem se v prostorih šole načrtuje izvajanje dopolnilnega pouka, drugih oblik individualne in skupinske pomoči ter dodatne strokovne pomoči.

O odločitvi Vlade RS v zvezi s tem vas bomo obvestili.

Ob morebitnem ponovnem odprtju šol se je treba zavedati, da je virus še vedno med nami in da vsaka neprevidnost povzroči njegovo ponovno širjenje in tveganje za naslednji val obolevnosti prebivalstva. Zavedati se je treba tudi, da bo vzgojno-izobraževalno delo v šoli potekalo skladno z navodili in usmeritvami MIZŠ in NIJZ, kar bo imelo neposreden vpliv na organizacijo dela v šoli in se posledično zaradi omejitev določene aktivnosti ne bodo mogle izvajati.

Pri tem, spoštovani starši in skrbniki, računamo na vašo podporo in predvsem na vaše razumevanje. V prilogi spodaj dodajamo podrobnejše informacije, ki si jih natančno preberite.

Dodajamo še, da je ministrica, pristojna za šolstvo, s sklepom odločila, da bo to šolsko leto imelo samo eno ocenjevalno obdobje, ki se bo zaključilo:

    • 15. 6. 2021 za učence 9. razreda.
    • 24. 6. 2021 za učence 1.–8. razreda.

Z željo, da ste vi in vaši bližnji dobro, vas lepo pozdravljamo.

Vodstvo šole

 

Priloga: Dodatne informacije za starše in skrbnike (kliknite za dostop)

 

(Skupno 32 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost