LAS Kamnik in združenje DrogArt v torek, 16. 11. 2021, ob 18. uri, vabita na 2. spletno predavanje za starše z naslovom Kako se z najstnikom pogovarjati o drogah?

 

Podrobneje o predavanju:

Mladi se v današnji družbi srečujejo z veliko izbirami. Te so povezane z odločitvami, s prevzemanjem odgovornosti, kar prinaša s seboj veliko avtonomije, a hkrati tudi stresa. Pri iskanju svojega prostora pa mladi tudi eksperimentirajo – na vseh področjih življenja. Sem spada tudi uporaba alkohola in drugih drog. Ob tem igrajo pomembno vlogo tudi starši, ki pogosto ne vedo, kako reagirati ob pojavu eksperimentiranja z alkoholom ali drugimi drogami. Kako se z mladimi pogovarjati o tem in kakšni so možni odzivi, bomo skupaj odkrivali na predavanju Kako se z najstnikom pogovarjati o drogah?

Predavanje bo na daljavo preko aplikacije Zoom, obvezna je predhodna prijava na info@kotlovnica.si. Prijavljeni bodo pred predavanjem na svoj e-naslov prejeli Zoom povezavo.

Združenje DrogArt je zasebna neprofitno-volonterska organizacija ustanovljena leta 1999 z glavnim namenom zmanjševanja škodljivih posledic drog in alkohola med mladimi. Glavna področja delovanja združenja so informiranje in svetovanje, info točka, terensko delo na prireditvah elektronske glasbe, izvajanje delavnic Izberi sam z namenom zmanjševanja škode na področju alkohola med mladimi, publicistična dejavnost in raziskovanje.

Za LAS Kamnik: Rok Kosec

(Skupno 38 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost