Spoštovani starši in skrbniki,

kljub uvodni negotovosti pa tudi vsem pomislekom, ki smo jih ob uvedbi obveznega samotestiranja v šoli zagotovo imeli prav vsi, smo samotestiranje v uvodnih dneh izpeljali zelo dobro. Ob tem gre med drugim velika zahvala Vam, spoštovani starši in skrbniki, da ste večinoma svoje otroke na to novost ustrezno pripravili in šoli zaupali nadzorni del samotestiranja. Zavedamo se, da je marsikateri otrok potreboval nekaj vaše vzpodbude, saj so se pri mnogih pojavljala obdobja občutka nelagodnosti. A otroci so (spet) pokazali, da so izredno prilagodljivi, radovedni in učljivi in so samotestiranje odgovorno sprejeli kot nek nov izziv aktualnega časa.

In zakaj je prav, da smo v luči samotestiranja vsi skupaj strnili moči? Zato, da bodo vaši otroci, ki so naši učenci, ostali v šoli, čeprav ob občasnih karantenah oddelkov.

Ni še povsem zabrisan spomin na lanskoletne turobne jesenske in zimske dni, ko smo imeli pouk na daljavo, ki mu kar ni in ni bilo konca. Tega si NE želimo več!

Samo peščica naših učencev se trenutno izobražuje na daljavo. Naj njihove starše to pisanje vzpodbudi, da se tudi sami odločijo za otrokovo samotestiranje v šoli in se ti otroci vrnejo tja, kamor kot učenci sodijo: v šolo.

V upanju, da se uspemo virusu čim bolj izogniti in omejiti njegovo širjenje, vas prav lepo pozdravljam in vam želim umirjen vikend.

Hvala, da nam zaupate.

Ravnateljica Mojca Rode Škrjanc in kolektiv OŠTB

(Skupno 9 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost