ZLATA PRIZNANJA IZ TEKMOVANJ IZ ZNANJA

Več slik si lahko pogledate s klikom na zgornji sliki.

Tudi v tem šolskem letu je potekalo veliko število tekmovanj iz znanja in naši učenci so se odlično odrezali. Lahko zapišem, da je bilo to leto rekordno leto, saj so skupno prejeli kar 43 zlatih priznanj na državnih tekmovanjih. Še posebej me veseli, da so se državnih tekmovanj udeleževali tudi mlajši učenci in bili zelo uspešni. Danes so za trud, ki so ga vložili v priprave, prejeli tudi knjižne nagrade.

In tudi sama nisem pozabila na učence, ki so prejeli zlata priznanja in na njihove mentorje, brez katerih ne bi bilo uspehov. 12. junija smo se  srečali z devetošolci, 21. junija pa še z dobitniki od 1. do 8. razreda. Sproščeno smo poklepetali ob tortici in upam, da se jim je tudi ta dan vtisnil v spomin. Na spodnjih fotografijah si lahko ogledate nekaj utrinkov z naših dveh srečanj.

Zlata priznanja so osvajali na naslednjih tekmovanjih: iz matematike za Vegovo priznanje, logike,  razvedrilne matematike, Angleščine, Vesele šole,  Matemčka in Logične pošasti.

Iskrene čestitke dobitnikom in mentorjem!

Mojca Rode Škrjanc

 

 

Sladko medgeneracijsko druženje 1. č in 8. a

MEDGENERACIJSKO DRUŽENJE 2017

V torek, 20. 6. 2017, so osmošolci prišli po prvošolce in skupaj smo se odpravili na sladoled. Pot do cilja je bila polna smeha in sladkega pričakovanja. Med učenci so se stkale prijateljske vezi. Prvošolci so dobili nove zaveznike med starejšimi učenci. Osmošolci pa so preko druženj s prvošolci razvijali socialne in komunikacijske veščine.
V novem šolskem letu bo na šolskih hodnikih zagotovo več prijateljskih pozdravov in pogledov.

Učiteljice Anja Kotnik Lebar, Nina Rozina Krasovsky in Breda Banovšek

Novica

Čestitke igralcem za doseženo 2.mesto na področnem tekmovanju v odbojki na mivki!

Obvestilo

V skladu s Pravilnikom o šolskem koledarju za osnovne šole boste lahko učenci (oz. njihovi starši), ki v petek, 23. 6. 2017, ne boste prevzeli spričeval, le-ta osebno prevzeli v tajništvu šole, od 26. do 30. junija in od 16. do 20. avgusta 2017 od 8. do 12. ure.

Obvestilo za petek, 23. 6. 2017

Na zadnji dan pouka v tem šolskem letu bodo dejavnosti v okviru pouka za vse učence od 1. do 8. razreda potekale od 8.20 do 11.50.

Jutranje varstvo in podaljšano bivanje bosta organizirana po ustaljenem urniku, ravno tako bo organizirana vsa šolska prehrana. Starše učencev, ki so sicer naročeni na kosilo pa ta dan ne bodo kosili, prosimo, da pravočasno odjavite kosilo.

Vozni red avtobusnih prevozov bo nekoliko prilagojen:

– zjutraj bo peljal iz Podgorja samo drugi avtobus (ob 7.50),

– nazaj v Podgorje pa ob 12.15 in 13.05 s postaje pri podhodu.

Spremstvo prvošolcev bo organizirano za prvi avtobus, ob 12.15.

Stran 1 od 6712345...102030...Zadnja »