Spoštovani!
Dovolite, da vas nagovorim v imenu organizacijskega odbora decembrskega Pravljičnega Kamnika, ki letos poteka pod geslom ZVEČER V MESTO. Prižig novoletne razsvetljave bo letos nekaj posebnega. Odločili smo se, da bomo z doma izdelanimi lampijoni simbolično povezali dva dogodka: sobotno Ognjeno Veroniko, ko bodo po celi Šutni goreli le pravi mali plameni v ognjenem ambientu brez elektrike in nedeljski Prižig novoletne razsvetljave, ko bomo prižgali celotno kamniško novoletno razsvetljavo, ki je nameščena po mestu.
Vabimo vas, da skupaj z vašimi otroki izdelate preprost lampijon, kakršnega vidite na priloženem načrtu. Lahko se tudi prepustite lastnemu oblikovalskemu navdihu, pomembno je le, da izdelek ne vsebuje električnih svetil in da je edini svetlobi vir čajna svečka.
Potem pa vas povabimo, da s prižganimi lampijončki pridete v NEDELJO, 1. DECEMBRA,  MALO PRED 17. URO NA KAMNIŠKI GLAVNI TRG in aktivno sodelujete v prireditvi, na kateri bo kamniški župan skupaj z vami prižgal novoletno razsvetljavo.

GORAN ZAVRŠNIK

Kulturno društvo Priden možic
Festival Kamfest
Zavod Mladinski center Kotlovnica
(Skupno 85 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost