Spoštovani starši,

po navodilih šolskega ministrstva in v sodelovanju z GSŠRM ter občino Kamnik v tem tednu že poteka kuhanje in razdeljevanje kosil za otroke iz socialno šibkih družin.

Šole smo tudi s strani ostalih staršev dobivale prošnje za možnost priprave kosil in GSŠRM nam je za čas, ko se bodo učenci izobraževali na daljavo, ponudila možnost kuhanja in dostave kosil z embalažo na šolo tudi za otroke, ki nimajo subvencioniranih kosil. Z razdeljevanjem kosil bomo na šoli pričeli z naslednjim tednom.

Vašega otroka lahko naročite na kosilo od ponedeljka, 16. 11. 2020, dalje. Predvidoma bo prevzem kosila potekal med 12.45 in 13.30 na južnem vhodu šole – vhod dostava.

V kolikor se boste za to možnost odločili, otroka na običajen način prijavite na kosilo, torej preko eAsistenta ali po e-pošti na brigita.stare@guest.arnes.si oziroma tudi po telefonu na številko 01/830 37 85. Prijave sprejemamo do jutri (petek, 13. 11. 2020) do 11. ure.

S strani GSŠRM točne cene kosila še nismo prejeli. Po okvirnih informacijah naj bi se cena kosila vključno z embalažo gibala okrog 3,50 EUR.

Vodstvo šole

(Skupno 76 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost