Ob začetku letošnjega leta se javljamo še prostovoljci OŠ Toma Brejca. Med prvimi letošnjimi srečanji smo nekaj časa namenili tudi pogledu nazaj:) Za nami je leto številnih dobrih dejanj, ki verjamemo, so marsikomu polepšala vsakdan. Nekaj utrinkov naših aktivnosti smo objavili tekom preteklega šolskega leta.

V jeseni smo se uspeli ujeti še pred poukom na daljavo. Ob skupnih trenutkih smo se pogovarjali, igrali socialne igre, zbirali papir in stare brisače za Društvo za zaščito živali Ljubljana (ob pomoči še drugih učencev naše šole), pisali dobre misli za okras šole. Preko videokonferenc smo nato krepili zavedanje, kako pomembno je osrečevati bližnje, ki so nam v oporo in ob katerih ljubečih dejanjih živimo. Naša pisma podpore, zahvale in dobrih želja so bila poslana ustanovam širom Slovenije (domovi za starejše, zavetišča za živali in zdravstvene ustanove). 23. 12. 2020 smo naše leto zaključili s praznično peko piškotov, ob kateri smo se zabavali, sprostili in doprinesli k domačemu prazničnemu vzdušju. V novem letu pa zopet nadaljujemo sodelovanje z vrstniki iz Ciriusa, ki smo jih pred spomladanskimi omejitvami tedensko obiskovali, nato pa smo ohranjali stik na daljavo.

V tem letu nas čakajo novi izzivi in morda se kje skupaj srečamo:) Vse dobro vam želijo Modri noski, prostovoljci Toma Brejca.

”V vsakdanjem življenju vidimo, da ni sreča, kar nas dela hvaležne, pač pa hvaležnost dela srečne.” (David Steindl)
                                                                                                      Anja Žavbi
(Skupno 39 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost