Obvestilo!
V ponedeljek, 13. 9. 2021, bo športni dan za učence 7. a in 7. č razreda. Tema športnega dne je pohod, kegljanje in odbojka na mivki.
Zbor učencev je ob 8.20 pred severnim vhodom v šolo, kjer bodo dobili šolsko malico.
Učenci 7. a razreda bodo najprej peš odšli na kegljišče, Za vstop na kegljišče je OBVEZNA ČISTA ŠPORTNA OBUTEV (ne tista za pohod – učenci jo prinesejo s seboj) in športna oprema. Po zaključku se bodo peš odpravili do igrišč za odbojko na mivki (Pod Skalco v Kamniku). Učenci igrajo odbojko na mivki načeloma bosi. Po koncu dejavnosti na igrišču se bodo odpravili še na pohod v smeri Starega gradu, zato naj bodo učenci primerno opremljeni za srednje zahteven pohod po gozdnih poteh (čevlji z nedrsečim podplatom (ne tisti za kegljanje), nahrbtnik, primerna oblačila, dovolj osvežilne pijače).

Učenci 7.č razreda bodo najprej odšli na pohod v smeri Starega gradu, zato naj bodo primerno opremljeni za srednje zahteven pohod po gozdnih poteh (čevlji z nedrsečim podplatom (ne tisti za kegljanje), nahrbtnik, primerna oblačila, dovolj osvežilne pijače). Pohod bodo zaključili na kegljišču. Za vstop na kegljišče je OBVEZNA ČISTA ŠPORTNA OBUTEV (ne tista za pohod – učenci jo prinesejo s seboj) in športna oprema. Po zaključku se bodo peš odpravili do igrišč za odbojko na mivki (Pod Skalco v Kamniku). Učenci igrajo odbojko na mivki načeloma bosi. Po koncu dejavnosti na igrišču bodo peš odšli do šole.
Prihod v šolo je predviden ob 12.40.
Cena športnega dne je 3 €. Znesek boste poravnali po položnici.
Učenci so na športnem dnevu dolžni upoštevati navodila spremljevalcev in zahteve NIJZ za preprečevanja širjenja okužbe s COVID-19.
Kosilo v šoli bo.

Vodja športnega dne
Franci Griljc

(Skupno 34 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost