POSTOJNA – LUKA KOPER – PIRAN 

7. a in 7. b v SREDO, 22. 9. 2021

7. c in 7. č v ČETRTEK, 23. 9. 2021

Ogledali si bomo Muzej krasa v Postojni, se z avtobusom zapeljali po Luki Koper ter se z vodičem sprehodili po Piranu . Na avtobusu in v muzejih  je obvezna uporaba zaščitnih mask Na vseh lokacijah, kjer se bomo ustavili, bo potekalo terensko delo. 

Odhod je ob 7.30 izpred športne dvorane pri OŠ Frana Albrehta. Na zbornem mestu bodite 10 min prej! Odhod bo točen, zamudnikov ne bomo čakali! Predviden povratek je okoli 17.00. 

Reditelji gredo v šolo po malice (vhod v jedilnico je z dvorišča – kolesarnica). Zaradi pomanjkanja časa ne moremo organizirati kosila, zato naj imajo učenci s seboj še svojo malico. 

Oblečeni bodite vremenu primerno. S seboj imejte tudi zemljevid Slovenije, pisalo in tršo mapo, ker boste na poti reševali učni list. Vse stroške ekskurzije boste poravnali s plačilom položnice (vstopnine, vodenja, prevoz). 

Uporaba mobilnih telefonov in ostalih glasbenih predvajalnikov je določena s pravili hišnega reda. 

Na ekskurziji se lepo obnašamo, spoštujemo naravo in tujo lastnino, med vodstvom poslušamo in ne klepetamo! Želim vam prijeten dan in pričakujem, da boste z zanimanjem spremljali našo pot. 

Vodja ekskurzije 

Mojca Janžekovič 

(Skupno 54 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost