sredo,  20. 10. 2021, imate učenci 8. razreda ekskurzijo v Obpanonski svet Slovenije.

8. C in polovica oddelka 8. A se zberete ob 7.20 pri šoli, vzamete malico ter pod vodstvom učiteljev krenite do hale FA.  Odhod avtobusa bo ob 7.30.

8. B ter polovica oddelka 8. A se zberete pred šolo ob 7.45, vzamete malico ter pod vodstvom učiteljev odidete do hale FA.

Na ekskurziji boste spoznavali pokrajino in zgodovino Obpanonskega sveta. Ogledali si boste zbirke v Pokrajinskem muzeju Ptuj – Ormož, na Ptujskem gradu ter hidroelektrarno Fala.

Cena ogleda muzeja znaša 3 EUR, cena avtobusnega prevoza bo znana naknadno. Prihod v Kamnik je predviden okoli 17. ure.

Zaradi celodnevne ekskurzije vzemite še dodatno svojo malico ter dovolj tekočine. S seboj vzemite mapo, svinčnik, trdo podlago in zemljevid Slovenije, ne pozabite na primerno obutev in oblačila.

Učenci so ekskurziji dolžni upoštevati navodila spremljevalcev in zahteve NIJZ za preprečevanja širjenja okužbe s COVID-19. Na avtobusu in v muzeju je obvezna uporaba maske.

Uporaba mobilnih telefonov in ostalih glasbenih predvajalnikov je določena s pravili hišnega reda.

Na ekskurziji se lepo obnašamo, spoštujemo naravo in tujo lastnino, med vodstvom poslušamo in ne klepetamo! Želim vam prijeten dan in pričakujem, da boste z zanimanjem spremljali našo pot.

Vodja ekskurzije:

Andrej Matjan

(Skupno 14 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost