LAS Kamnik v sodelovanju z Logout v torek, 30. 11. 2021, ob 18. uri, vabi na 3. spletno predavanje za starše z naslovom Družinska e-pravila.

 

Podrobneje o predavanju:

Gre za interaktivno predavanje za starše na temo varne in uravnotežene uporabe naprav. Predstavili vam bomo konkretne primere zasvojenosti s spletom in prekomerne uporabe spletnih vsebin, preko katerih se boste naučili prepoznati težave tudi pri svojem otroku. Na osnovi izkušenj smo glede na starost  oblikovali konkretna priporočila za uravnoteženo uporabo spleta. V luči aktualnega dogajanja se bomo dotaknili tudi šolanja preko spleta in uravnavanja šolskih in zabavnih spletnih vsebin.

Predavanje bo na daljavo preko aplikacije Zoom, obvezna je predhodna prijava na info@kotlovnica.si. Prijavljeni bodo pred predavanjem na svoj e-naslov prejeli Zoom povezavo.

Logout je prvi specializirani center pomoči ob različnih tveganih spletnih vedenjih, ustanovljen leta 2010. Njihovo poslanstvo je izboljšati digitalno blaginjo vseh ljudi, zlasti mladih, z zagotavljanjem zdravljenja, pomoči, obveščanjem, izobraževanjem in ozaveščanjem o uravnoteženi in zdravi uporabi sodobnih medijev in zaslonske tehnologije.

Za LAS Kamnik: Rok Kosec

(Skupno 76 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost