Odhod avtobusa na Pohorje, kjer bo potekala zimska šola v naravi, bo v

PONEDELJEK, 14. 3. 2023, ob 8.30 z makadamskega parkirišča pred tovarno Svilanit.

(Parkirišče je na križišču Kovinarske ceste in Kajuhove poti (plesna šola Šin Šin). Zapornica parkirišča bo dvignjena.)

Na zbornem mestu bodite 15 minut prej. Prosimo, da vaša vozila parkirate tako, da bodo avtobusi lahko nemoteno zapeljali na parkirišče in da bodo lahko nemoteno obrnili.

Z avtobusom se bomo najprej odpeljali do hotela, kjer bomo imeli kosilo in se nastanili po sobah. V smučarska oblačila se bodo učenci lahko preoblekli v hotelu. Prtljago naj imajo po možnosti v potovalki, saj se potovalke lažje zložijo v avtobus kot kovčki. Smučarske čevlje, smučarsko čelado, smučarska očala in smučarske rokavice naj imajo v posebnem nahrbtniku, ločeno od ostale prtljage, ker jo bomo na avtobus zložili posebej.

Poleg opreme s seznama naj imajo učenci s seboj tudi copate za v hotel in žepno ali naglavno svetilko, ker bomo šli na nočni pohod.

Prosimo vas, da ponovno preverite brezhibnost otrokove smučarske opreme: pravilno nastavljene varnostne vezi, krpljice na palicah, sponke na smučarskih čevljih, zavore, čelado. Smuči in palice naj bodo primerno označene. Označite tudi smučarske čevlje. Otrok naj obuvanje in zapenjanje čevljev ter pripenjanje smuči nekajkrat poskusi že doma, da na smučišču ne bo imel težav.

Učenci, ki težko prenašajo vožnjo z avtobusom, naj pravočasno vzamejo ustrezno zdravilo.

Mobilni telefoni so v šoli v naravi PREPOVEDANI, o čemer ste bili obveščeni tudi na uvodnem sestanku. Otrok naj pusti doma vse vrednejše predmete, učitelji v šoli v naravi zanje ne odgovarjamo. Učenci naj imajo s seboj 2 € za dodatni prevoz na nočno smuko.

Prosimo vas, da pred odhodom obvestite vodjo šole v naravi o vseh morebitnih posebnostih svojega otroka (zdravstvene težave, epileptični napadi, močenje postelje …). Prav tako ga nujno obvestite tudi o vseh morebitnih zdravilih, ki jih mora otrok jemati v času šole v naravi.

Naslov vašega otroka v šoli v naravi:

Hotel Zarja, Frajhajm 34, 2208 Pohorje

Domov se bomo vrnili v PETEK, 18. 3. 2022, okoli 16. ure, na isto parkirišče. Prosimo, da vaša vozila parkirate tako, da bodo avtobusi lahko nemoteno zapeljali na parkirišče in da bo izstop otrok varen.

Informacije o poteku zimske šole v naravi boste starši lahko dobili na spletni strani šole.

V zares nujnih primerih je vodja ŠVN dosegljiv na tel: 031/799-833 ali na elektronsko pošto: franci.griljc@guest.arnes.si.

Vodja zimske šole v naravi: Franci Griljc

(Skupno 85 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost