Danes, v sredo, 24. junija, smo na OŠ Toma Brejca s proslavo obeležili zadnji šolski dan in proslavili 24. obletnico razglasitve samostojne Slovenije. V kulturnem programu smo med drugim prisluhnili petju petošolke Ane Kutnar, šolskega pevskega zbora četrto- in petošolcev, ogledali smo si dramsko igro Mojca Pokrajculja v izvedbi šolskega dramskega krožka 2. in 3. razreda in podelili priznanja, ki jih je bilo v letošnjem šolskem letu zares veliko.

Obiskal nas je tudi gospod Tone Ftičar – vodja kamniške izpostave Javnega sklada Republike Slovenije za kulturne dejavnosti in dobitnik zlatega priznanja Občine Kamnik za leto 2015 za udejstvovanje na kulturnem področju – in nam namenil nekaj spodbudnih besed o kulturi. V letošnjem šolskem letu smo namreč tudi uradno postali kulturna šola.

Iz rok Marjete Humar, Zvoneta Logarja in Franca Svetelja so izbrani učenci prejeli priznanja in nagrade za sodelovanje na občinskem likovnem in literarnem natečaju Slovenija, moja domovina, naša učenka Maja Toni je na omenjenem natečaju v kategoriji zadnjega triletja prejela celo prvo nagrado, poleg vsega tega pa so nam nekaj povedali tudi skoraj čisto pravi Primož Trubar, Janez Vajkard Valvasor, France Prešeren, Ivan Cankar in Rudolf Maister.

Vsem želimo prijetne, zabavne, zanimive in varne počitnice. Naberite si novih moči, da se 1. septembra spet vidimo zdravi in polni zagona za nove uspehe!

(Skupno 241 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost