Spoštovani starši in ostali donatorji!
Na nedavni seji upravnega odbora šolskega sklada, ki aktivno deluje že od leta 1998, smo za prihajajoče obdobje že usklajevali in sprejeli program dela za 2016. Kot je v navadi, vas ob začetku šolskega leta seznanjamo z načrtovano porabo in zbiranjem sredstev v šolski sklad.
V šolskem letu 2015/16 bi tako želeli med drugim:
  • pomagati socialno šibkejšim učencem pri aktivnem vključevanju v nadstandardni vzgojno-izobraževalni program šole (šole v naravi in dnevi dejavnosti),
  • spodbujati vedoželjnost, športen in raziskovalen duh pri učencih s poravnavo kotizacij za udeležbo na tekmovanjih iz znanja, za priznanja s tekmovanj in prevoze na tekmovanja,
  • spodbujati aktivnosti in delovanje šolskih pevskih zborov,
  • ponuditi višji standard izvajanja zimske ŠVN za učence 6.r z zagotovitvijo aktivne prisotnosti dodatnega učitelja na terenu.
Zato vas tudi v šolskem letu 2015/16 vabimo k čim večji podpori delovanja šolskega sklada. Vaše prostovoljne prispevke bomo zbirali preko treh položnic: oktobra, februarja in maja. Na položnicah bo vsakokrat enoten znesek 10 EUR.
Vsi, ki ste pripravljeni v sklad prostovoljno prispevati tudi izven predvidenih okvirov, to lahko storite kadarkoli z nakazilom na transakcijski račun številka:
01243 – 6030654522.
Hvaležni bomo tudi, spoštovani starši, če boste naše sporočilo kadarkoli prenesli drugim potencialnim donatorjem sredstev v šolski sklad.
Za vašo podporo skladu se vam v imenu vseh učencev in zaposlenih naše šole vnaprej iskreno zahvaljujemo.
Upravni odbor šolskega sklada
(Skupno 38 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost