V torek, 22.12.2015, bo športni dan za učence 6. in 9. razreda. Tema športnega dne bodo igre z žogo. Učenci in učenke se boste med seboj pomerili na medrazrednih tekmah v odbojki in košarki. Vsi učenci se zberete pred šolo ob 8.20.

Učenci 9. razreda boste najprej v šolski telovadnici odigrali tekme v košarki. Po končani tekmi boste skupaj z učitelji sestavili seznam najboljših igralcev. Ob približno 10.20 bo v šolski jedilnici malica. Po malici boste v spremstvu učiteljev odšli v telovadnico na Kajuhovi kjer boste odigrali še medrazredne tekme v odbojki. Po končani tekmi boste skupaj z učitelji sestavili seznam najboljših igralcev. Če bo na koncu ostalo dovolj časa, boste odigrali še tekme mešanih ekip (3 dekleta, 3 fantje). Zaključek športnega dne bo predvidoma ob 12.40. S seboj si lahko prinesete nekaj osvežilne pijače. Ne pozabite PRIMERNE ŠPORTNE OPREME.

Učenci 6. razreda boste najprej v telovadnici na Kajuhovi odigrali medrazredne tekme v odbojki. Po končani tekmi boste skupaj z učitelji sestavili seznam najboljših igralcev. Če bo na koncu ostalo dovolj časa, boste lahko odigrali še tekme mešanih ekip (3 dekleta, 3 fantje). Ob približno 10.20 bo malica. Po malici boste v spremstvu učiteljev odšli v šolsko telovadnico kjer boste odigrali še tekme v košarki. Po končani tekmi boste skupaj z učitelji sestavili seznam najboljših igralcev. Zaključek športnega dne bo predvidoma ob 12.40. S seboj si lahko prinesete nekaj osvežilne pijače. Ne pozabite PRIMERNE ŠPORTNE OPREME.

Želimo vam lepo športno dopoldne.

 

(Skupno 54 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost