Odhod avtobusa v Cerkno, kjer bo potekala zimska šola v naravi, bo v

PONEDELJEK, 22.2.2016, ob 7.30. uri, s parkirišča pri osnovni šoli Frana Albrehta.

Na zbornem mestu bodite 15 minut prej.

Učenci naj bodo “smučarsko oblečeni”, ker se bomo odpeljali naravnost na smučišče na Črni vrh nad Cerknim. V depandansi hotela Cerkno bomo najprej pustili prtljago, katero naj imajo učenci po možnosti v potovalki, saj se potovalke lažje zložijo v avtobus kot kovčki. Smučarske čevlje, smučarsko čelado, smučarska očala in smučarske rokavice naj imajo v posebnem nahrbtniku, ločeno od ostale prtljage. Ta nahrbtnik bodo prvi in zadnji dan uporabili za prenos smučarskih čevljev na smučišče in nazaj v hotel.

Hrane naj učenci vzamejo le toliko, kolikor jo potrebujejo za prvi dan do kosila (približno 4 ure). Priporočamo en, največ dva sendviča in sadni sok.

Prosimo vas, da ponovno preverite brezhibnost otrokove smučarske opreme: pravilno nastavljene varnostne vezi, krpljice na palicah, sponke na smučarskih čevljih, zavore, čelado. Smuči in palice naj bodo primerno označene. Označite tudi smučarske čevlje. Otrok naj obuvanje in zapenjanje čevljev ter pripenjanje smuči nekajkrat poskusi že doma, da na smučišču ne bo imel težav.

Učenci, ki težko prenašajo vožnjo z avtobusom, naj pravočasno vzamejo ustrezno zdravilo.

Kot smo se dogovorili na roditeljskem sestanku, naj vse elektronske naprave, vključno s telefoni, pustijo doma. Otrok naj pusti doma tudi vse vrednejše predmete, učitelji v šoli v naravi zanje ne odgovarjamo. Učenci naj imajo s seboj 2€ za vstopnino v muzej, ki ga bomo obiskali v času zimske šole v naravi. Sobe v katerih bodo nastanjeni učenci so opremljene s telefonom, tako da vas bodo lahko poklicali domov, obstaja pa tudi možnost, da svojega otroka pokličete po telefonu vi in sicer kar v njegovo sobo. Telefonsko številko vam bodo otroci sporočili, ko vas bodo poklicali domov.

Prosimo vas, da pred odhodom obvestite vodjo šole v naravi, o vseh morebitnih posebnostih svojega otroka (zdravstvene težave, epileptični napadi, močenje postelje….). Prav tako ga nujno obvestite tudi o vseh morebitnih zdravilih, ki jih mora otrok jemati v času šole v naravi.

Naslov vašega otroka v šoli v naravi:

Hotel Cerkno, Sedejev trg 8, 5282 Cerkno (OŠ Toma Brejca)

Domov se bomo vrnili v PETEK, 26.2.2016, okoli 16.30 ure, na parkirišče pri osnovni šoli Frana Albrehta. Prosimo, da vaša vozila parkirate tako, da bo avtobus lahko nemoteno zapeljal na parkirišče in da bo izstop otrok varen.

Vse informacije o poteku zimske šole v naravi boste starši lahko dobili vsak dan v tajništvu in na spletni strani šole. V zares nujnih primerih je vodja ŠVN dosegljiv na tel: 031/799-833.

 

Vodja zimske šole v naravi:

Franci Griljc

(Skupno 33 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost