IMG_0130

Več slik si lahko pogledate s klikom na zgornjo sliko.

Danes, v petek, 24. junija, smo na OŠ Toma Brejca s proslavo proslavili težko pričakovan zaključek šolskega leta in se poklonili jubilejni 25. razglasitvi samostojne Slovenije.

V sproščenem kulturnem programu smo med drugim prisluhnili šolskemu pevskemu zboru drugošolcev, petju šestošolke Ane Kutnar, ogledali smo si izvrstni kratek film o delu in življenju učencev na naši šoli v tem šolskem letu, ki ga je posel in zrežiral osmošolec Blaž Bergant, in se nagledali zanimivih plesnih točk.

Tradicionalno so nas obiskali tudi predstavniki Koordinacije veteranskih in domoljubnih organizacij občine Kamnik in Komenda (gospa Marjeta Humar, gospoda Cene Griljc, Janko Brinovec), ki so izbranim učencem podelili priznanja in nagrade za sodelovanje na občinskem likovnem in literarnem natečaju. Naša učenka Eva Lap je na omenjenem natečaju za svoj sestavek o domovini prejela celo prvo nagrado.

Vsem želimo brezskrbne počitniške dni. Upamo, da se 1. septembra zopet snidemo zdravi in polni zagona, pripravljeni na nove izzive!

(Skupno 148 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost