V ponedeljek, 3.4.2017, bo športni dan za učence 8. in 9. razreda. Tema športnega dne je atletski četveroboj in kegljanje.

Vsi učenci se zberete pred šolo ob 8.15, kjer boste dobili malico. Vsi učenci nato v spremstvu učiteljev odidete do stadiona v Mekinjah.

Učenci 8. razreda se boste pod vodstvom učiteljev spremljevalcev najprej odpravili na kegljišče, kjer boste pod vodstvom mentorjev spoznavali osnove kegljanja. Ob 10.20 boste imeli malico, nato pa se boste preselili na stadion, kjer se boste pomerili v atletskem četveroboju (tek 60 metrov, metu vorteksa, skoku v daljino in teku na 600 metrov). Po končanem četveroboju se bomo skupaj vrnili pred šolo. Prihod pred šolo ob 12.40.

CENA: brezplačno.

Ne pozabite na ustrezno športno opremo (čista športna obutev, kratke hlače in kratka majica).

Priporočamo tudi dodatno osvežilno pijačo.

Učenci 9. razreda boste pod vodstvom učiteljev spremljevalcev najprej odšli na stadion v Mekinje, kjer se boste pomerili v atletskem četveroboju (tek 60 metrov, metu vorteksa, skoku v daljino in teku na 600 metrov). Po končanem troboju boste imeli malico, nato pa se boste odpravili na kegljišče, kjer boste pod vodstvom mentorjev spoznavali osnove kegljanja. Po končani dejavnosti se bomo skupaj vrnili pred šolo. Prihod pred šolo ob 12.40.

CENA: brezplačno.

Ne pozabite na ustrezno športno opremo. Za vstop na kegljišče je obvezna dodatna čista športna obutev.

Priporočamo tudi dodatno osvežilno pijačo.

(Skupno 39 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost