Več slik si lahko pogledate s klikom na zgornjo sliko.

V soboto, 10. 6. 2017, smo si na stadionu v Stožicah z učenci ogledali kvalifikacijsko nogometno tekmo med Slovenijo in Malto. Vsi prisotni smo celotno tekmo glasno vzpodbujali naše nogometaše in se na koncu zasluženo veselili pomembne zmage slovenske nogometne reprezentance.

Vstopnice za nogometno tekmo smo si prejšnji torek priborili z zmago na Žogariji Kamnik 2017, s čimer smo si priborili tudi vstopnico za slovenski finale v Žogariji, ki bo v začetku septembra potekal na Bledu. Tam pa si bomo poskušali priboriti vstopnico za superfinale, ki se bo letos odvijal na Hrvaškem, tam pa bodo zmagovalci vseh 9 držav udeleženk.

Učenci, ki so bili del zmagovalne ekipe: Ula Osolnik, Minela Kuljančić, Eva Suhadolčan, Tina Burja, Jure Novak, Jošt Štupar, Andraž Fajt, Lenart Golob, Sven Sitar, Luka Kustec, Nik Špoljarić, Jaša Boltin, Matic Toni in Daša Lupis Pirc, ki je z izjemnim plesnim nastopom popestrila prireditev.

Na Žogariji so zmago dosegle tudi učenke 6. razreda (Hana Jenčič Turk, Arbesa Dvorani, Ula Janc, Marja Maček Sitar, Klara Porovne, Vida Jugović), ki so pod mentorstvom učiteljice Urške Dolgan, zmagale na natečaju Moja hrana. 

Zahvala pa gre tudi učencem 1. razreda, ki so ves čas skrbeli za glasno podporo s tribun.

 učitelj Rok Hribar

Vabimo vas k ogledu galerije slik, ki je dostopna na povezavah: http://www.zogarija.si/kamnik-06-06-2017/ , http://www.kamnik.info/ucenci-os-toma-brejca-so-zmagovalci-zogarije/ ali pa med slikami na Facebook strani Žogarije: https://www.facebook.com/Zogarija/.

(Skupno 174 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost