Naša šola je pridobila novo prometno ureditev. Območje južnega vhoda je sedaj prometno urejeno tako, da ima tam pešec prednost pred vozili. Ob stavbi glasbene šole je z modro barvo narisana površina za pešce, na tleh barvni krogi opozarjajo voznike, da se nahajajo na površinah, kjer velja še posebna previdnost. K šolskim vratom pa vodi prenovljen prehod za pešce, t. i. 3D-zebra, ki je prva te vrste v Kamniku.

Za starše, ki pripeljejo učence v šolo, je v času med 7.00 in 8.30 na voljo nekaj parkirnih prostorov ob ograji otroškega igrišča z namenom, da bo na tem področju izboljšana pretočnost vozil. Ob ograji igrišča novi pločnik omogoča varnejši dostop do šole.

Vse voznike naprošamo, naj bodo na tem območju še posebno previdni, naj vozijo le po vozišču, ki je sedaj jasno omejeno z narisanimi črtami, in predvsem upoštevajo prednost pešcev.

Na severnem vhodu je z modro barvo narisana površina za pešce in tudi pri tej naprošamo voznike, naj po njej ne vozijo in ne parkirajo ter obračajo svojih vozil.

Lepo vas pozdravljamo in želimo, da bo šolsko leto čim bolj mirno in varno za vaše otroke, naše učence.

ravnateljica Mojca Rode Škrjanc

 

(Skupno 17 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost