v torek, 10. oktobra 2023, ob 18. uri, bo v MC Kotlovnica v izvedbi združenja DrogArt prvo predavanje za starše Kako se z najstnikom pogovarjati o drogah?

Podrobneje o predavanju:

Mladi se v današnji družbi srečujejo z veliko izbirami. Te so povezane z odločitvami, s prevzemanjem odgovornosti, kar prinaša s seboj veliko avtonomije, a hkrati tudi stresa. Pri iskanju svojega prostora pa mladi tudi eksperimentirajo – na vseh področjih življenja, med katere spada tudi uporaba alkohola in drugih drog. Ob tem igrajo pomembno vlogo tudi starši, ki pogosto ne vedo, kako reagirati ob pojavu eksperimentiranja z alkoholom ali drugimi drogami. Kako se z mladimi pogovarjati o tem in kakšni so možni odzivi, bomo skupaj odkrivali na predavanju Kako se z najstnikom pogovarjati o drogah?

Združenje DrogArt je zasebna neprofitno volonterska organizacija ustanovljena leta 1999 z glavnim namenom zmanjševanja škodljivih posledic drog in alkohola med mladimi. Glavna področja delovanja Združenja so informiranje in svetovanje, info točka, terensko delo na prireditvah elektronske glasbe, izvajanje delavnic Izberi sam z namenom zmanjševanja škode na področju alkohola med mladimi, publicistična dejavnost in raziskovanje.

Predavanje poteka v organizaciji LAS Občine Kamnik in v sodelovanju z DrogArt (https://www.drogart.org).

Za LAS Kamnik: Rok Kosec

(Skupno 69 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost