V letošnjem šolskem letu so naši učenci pod vodstvom mentorjev dosegali na državnih tekmovanjih iz znanja izjemne rezultate in zato prejeli kar 17 zlatih priznanj, kar je rekord v  zgodovini šole.

 

 

 

Prejemniki zlatih priznanj iz znanja na različnih področjih, so:

RAZVEDRILNA MATEMATIKA: Neli Crnkovič 6. b, Gregor Pogačar 7. a,

Živa Uršič 8. a, Eva Zabret 8. a, Maja Toni 9. a in Bor Prezelj 9. a.

LOGIKA: Gregor Pogačar 7. a in Tina Burja 7. b.

MATEMATIKA: Bor Plahutnik 7. a in Jakob Ivkovič 7. b.

ANGLEŠČINA 8. razred: Vitja Bizjak 9. B

ZGODOVINA: Bor Prezelj 9. a

VESELA ŠOLA: Jan Orehek 6. a in Maja Toni 9. a

SLADKORNA BOLEZEN: Maja Toni 9. a

ASTRONOMIJA: Bor Prezelj 9. a

RAČUNALNIŠTVO: Gregor Pogačar 7. a

 

Dobitnikom zlatih priznanj iz znanja so se pridružile tudi odlične kuharice, ki so na tekmovanju KUHNA PA TO osvojile najvišje možno priznanje. To so bile naše Kloštrske princese iz 9. a razreda – Lara Pintar, Lara Škraba Žigante, Marija Koceva in Hana Schlegl.

Prav tako so se srečanju pridružili člani zmagovalne ekipe finalne oddaje MALE SIVE CELICE iz 7. b razreda – Tina Burja, Eva Suhadolčan in Matic Toni.

Prijetno je bilo poklepetati z učenci in mentorji na že tradicionalnem srečanju pri ravnateljici. Iskreno sem vesela, da so učenci izpostavili znanje kot vrednoto in da si tudi v prihodnjih letih želijo svoje znanje še nadgraditi. Želim jim, da se jim bodo želje uresničile.

Tudi mentorjem Nataši Uršič, Sandiju Toniću, Andreju Matjanu, Andreji Žavbi Kren, Urški Dolgan, Sergeji Miklavc in Iztoku Škofu  moje iskrene čestitke za vodenje učencev na poti do novih znanj.

Mojca Rode Škrjanc

(Skupno 334 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost