Office 365

O licenci Office 365

V sodelovanju z Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport imamo na šoli dostop do licence za uporabo programske zbirke Office 365. V času trajanja izobraževanja je našim učencem in učiteljem tako brezplačno na voljo možnost pridobitve licence in s tem dostopa do polne programske zbirka Office 365, ki vključuje najnovejše različice programov Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher in Access.

Vsi, ki želite pridobiti licenco, se obrnite na učitelja računalništva (Iztok Škof), pri katerem prejmete prijavne podatke (AAI račun), ki jih potrebujete za prijavo v sistem Office 365.

Za dostop do storitve sledite navodilom na tej povezavi.

 

Potek veljavnosti licence Office 365

Uporabniku upravičenost do licence poteče s prenehanjem šolanja na naši šoli (npr. z zaključkom 9. razreda, prestopom na drugo šolo, predčasnim prenehanjem šolanja na naši šoli ipd.). Takrat se uporabniku odvzameta licenca in uporabniško ime, uporabnikove vsebine v oblaku pa se izbrišejo(!).

Šola NE ODGOVARJA za uporabnikovo vsebino dokumentov v oblaku in/ali za izgubo podatkov v oblaku med uporabo ali ob poteku veljavnosti licence Office 365!

 

Video navodila za uporabo Office 365

 

(Skupno 2.021 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost