Več slik si lahko pogledate s klikom na zgornjo sliko.

OŠ Toma Brejca je zmagovalka MEDNARODNEGA FINALA V ŽOGARIJI! 

V velikem mednarodnem finalu, ki je v petek 18. 9. 2015 potekalo na Trgu republike v Ljubljani, so se predstavili in tekmovali učenke in učenci osnovnih šol vseh sodelujočih držav: Slovenije, Italije, Avstrije, Madžarske, Hrvaške, BiH, Srbije, Črne Gore in Makedonije. Ekipa naše šole si je sodelovanje na velikem finalu zagotovila z zmago na slovenskem finalu prejšnji teden na Bledu.

Tekmovanje, katerega glavna vodila so zabava, povezovanje in fair play, je ves čas potekalo v enkratnem navijaškem vzdušju, za katerega so izdatno skrbeli tudi učenci 5.b razreda. Naši tekmovalci so prikazali veliko mero znanja, poguma, spretnosti in borbenosti in v seštevku vseh štirih disciplin (kviz znanja, tudi vi profesor, spretnostne igre in nogomet 3 na 3) osvojili največje število točk in tako zasluženo slavili skupno zmago.
Že tako napeto dogajanje so popestrili še plesni, pevski in akrobatski nastopi, s katerimi so se predstavile šole, udeležene na finalu. Kot zadnja, se je s plesno-akrobatskim nastopom uspešno predstavila tudi naša šola. Ves čas je potekal tudi pester spremljevalni program, pred samim zaključkom, pa so se z revijalno nogometno tekmo predstavili tudi člani slovenske zlate reprezentance in ostale medijske zvezde.
Šolo so zastopali učenci četrtega (Maša, Luka, Sven, Nik, Jaka), petega (Ana, Maša, Žan) in šestega razreda (Maša, Alex, Maks, Tim, Gašper).
Vsem tekmovalcem še enkrat iskrene čestitke za dosežen uspeh, vsem navijačem pa zahvala za bučno športno navijanje.
Rok Hribar

[lyte id=”9bXF350INWs” /]

(Skupno 51 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost