Več slik si lahko pogledate s klikom na zgornjo sliko.

Na ekskurziji mi je bil najbolj všeč obisk Križne jame, saj ja bilo zanimivo doživeti popolno temo, občudovati jamska bitja, med njimi tudi netopirje, super pa je bila tudi vožnja z gumijastim čolnom po podzemnem jezercu. (Anja Tomšič, 7.a)
Ekskurzija mi je bila všeč, ker je bila tema zelo zanimiva, ker smo izvedeli veliko novega in ker je bila ekskurzija dobro načrtovana. Najbolj mi je bilo všeč v jami, kjer ni bilo luči in smo si morali svetiti sami. Navdušen nisem bil edino nad vremenom. (Aleš Čosič, 7.a)
Na ekskurziji mi je bilo všeč, saj sem si prvič ogledala kraško jamo in spoznala njene značilnosti. V muzeju je bilo tudi “carsko”. Bil je zanimiv, na koncu pa smo si še naredili mavčno kopijo muzejskih najdb, ki smo jih lahko vzeli s seboj domov. Lahko pa bi bilo lepše vreme. (Erna Čatič, 7.a)
Vsi trije postanki na ekskurziji so mi bili všeč, saj smo se naučili veliko novega o kraških pojavih, ki smo si jih ogledali. Najbolj mi je bila všeč Križna jama, v kateri smo se peljali s čolnom. Poleg tega je bila to moja prva izkušnja v jami. Všeč mi je bilo dejstvo, da ljudje v jamo niso nič posegali in jo spreminjali. Všeč mi je bilo tudi Cerkniško jezero, saj je zelo lepo. Za piko na i smo v muzeju v Postojni imeli zabavnega vodiča. Izvedeli smo tudi skrivnost, ki jo ne ve veliko ljudi. (Iza Zorman, 7.a)
Na ekskurziji mi je bilo najbolj všeč to, da smo izvedeli veliko novih podatkov in da smo lahko tudi sami kaj postorili. Ni mi bilo všeč, da smo v jami prehodili samo 1,3 km – lahko bi šli namreč tudi na 4 ali celo 7-urni, daljši ogled jame. Toda bilo nas je preveč, tovrstni ogledi so namreč omejeni na le 4 obiskovalce z vodičem na dan. (Gašper Stele, 7.a)
(Skupno 103 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost