Več slik si lahko pogledate s klikom na zgornjo sliko.

V ponedeljek, 27. 5. 2019, smo prispeli na Hrvaško v Bašanijo blizu Savudrije . Tam smo se namestili v stanovanja in si privoščili slastno kosilo. Imeli smo enourni odmor.  Med popoldanskim poukom je nehalo deževati in lahko  smo odšli na sprehod. Ujel nas je dež in v hiške smo prispeli malo mokri. Sledil je ogled filma Ledena doba.  Po večerji smo imeli kviz. Na vprašanja smo odgovarjali z  dvigovanjem listkov.

Naslednji dan so nas učitelji zbudili ob 7.30. Zaradi dežja smo imeli daljši pouk in se veliko naučili. Kasneje smo imeli zabavno orientacijsko igro. Na njej smo imeli različne dejavnosti in računanje računov s katerimi smo iskali naslednje točke poti. Pokazalo se je sonce in odšli smo na sprehod ob morju. Morje je bilo nekoliko valovito.  Popoldne smo imeli tri dejavnosti.  Vožnjo s kanuji, igranje hokeja, speedminton in badminton).   Med večernimi igrami smo imeli športni poligon na katerem smo na zabaven način prikazali različne spretnosti. Na poligonu smo s hokejsko palico vodili žogico, na loparju nosili žogico za badminton ter jo vrgli v obroč. Na koncu smo vzeli  klobuček in ga s parom na plavalnem črvu, ki smo ga zajahali, nesli v obroč.

V sredo so nas učitelji zbudili ob enaki uri. Po zajtrku smo šli na pohod, saj nam je vreme to omogočilo. V hiške smo prispeli nekoliko blatni. Pojedli smo obilno kosilo. Po kosilu smo imeli zanimiv pouk kjer smo spoznavali morske živali in  raziskovali obmorske rastline.  Popoldne smo se skupine pomerile v orientacijskih tekih.

V naslednjih dneh pričakujemo sončno vreme in se veselimo morske zabave.

David Kokalj in Alina Seliškar  4.C

(Skupno 194 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost