Ob dnevu slovenskega športa bo v sredo, 23. 9. 2020, športni dan za učence 6. in 8. razreda.

Spoznavali boste različne dvoranske športe. Učenci 6. razreda boste imeli dejavnosti v BIT centru v Ljubljani, učenci 8. razreda pa v GIB centru, prav tako v Ljubljani.

Glede na trenutne razmere in navodila NIJZ se je potrebno DOSLEDNO držati naslednjih varnostnih navodil:

PREPOVEDANO JE DRUŽENJE MED UČENCI RAZLIČNIH ODDELKOV
OBVEZNO JE NOŠENJE MASK NA AVTOBUSU, V OBJEKTU IN TUDI NA ZUNAJIH POVRŠINAH, KADAR NI MOŽNO ZAGOTOVITI RAZDALJE MED UČENCI VSAJ 1,5 m.

6. razred:

Zbor učencev je ob 8.00 pred severnim vhodom.

Zaradi zagotavljanja varnosti in preprečevanja mešanja oddelkov bo za vsak oddelek označeno mesto, kjer se zberejo učenci posameznega oddelka. Tega mesta do odhoda na avtobus učenci ne zapuščajo več! OBVEZNA JE UPORABA MASK!

Tam boste dobili šolsko malico.

Skupaj s spremljevalci boste PO ODDELKIH odšli do parkirišča pri OŠ Frana Albrehta, kjer vas bodo čakali avtobusi. Na avtobusih bo označeno, kateri oddelki se bodo peljali v katerem od avtobusov. Na avtobusu je OBVEZNA UPORABA MASK, med oddelkoma mora biti vsaj ena vrsta praznih sedežev.

Oddelka A in C se peljeta v zadnjem delu avtobusa, oddelka B in Č pa v sprednjem delu avtobusa.

Po prihodu v Ljubljano boste avtobus zapustili PO ODDELKIH. Za vsak oddelek bodo učitelji spremljevalci določili mesto, kjer boste lahko pomalicali. Po malici boste PO ODDELKIH odšli v garderobe, kjer se boste preoblekli in pripravili na aktivnosti. Ob vstopu v objekt je OBVEZNA UPORABA MASKE.

MASKO BOSTE POTREBOVALI TUDI MED MENJAVO POSAMEZNIH DEJAVNOSTI, med samo vadbo pa ne.

Po končanih dejavnostih boste PO ODDELKIH odšli na avtobus, ki vas bo odpeljal v Kamnik. Pri tem veljajo enaka pravila kot za prevoz v Ljubljano.

NE POZABITE NA USTREZNO ŠPORTNO OPREMO, ČISTO ŠPORTNO OBUTEV IN DOVOLJ OSVEŽILNE PIJAČE!

Želimo vam veliko športnih užitkov!

​​​​​​​​​aktiv učiteljev športa

(Skupno 47 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost