DSC_9019

Več slik si lahko pogledate s klikom na zgornjo sliko.

Tudi v tem šolskem letu je potekalo veliko število tekmovanj iz znanja in naši učenci so se odlično odrezali. Lahko zapišem, da je bilo to leto rekordno leto, saj so skupno prejeli kar 41 zlatih priznanj na državnih tekmovanjih. Še posebej me veseli, da so se državnih tekmovanj udeleževali tudi mlajši učenci in bili zelo uspešni. Danes so za trud, ki so ga vložili v priprave, prejeli tudi knjižne nagrade.

In tudi sama nisem pozabila na učence, ki so prejeli zlata priznanja in na njihove mentorje, brez katerih ne bi bilo uspehov. 13. junija smo se srečali ob tortici, sproščeno poklepetali in upam, da se jim je tudi ta dan vtisnil v spomin. Na spodnjih fotografijah si lahko ogledate nekaj utrinkov z našega srečanja.

Zlata priznanja so osvajali na naslednjih tekmovanjih: iz matematike za Vegovo priznanje, logike,  razvedrilne matematike, biologije za Proteusovo tekmovanje, geografije, Logične pošasti in Matemčka.

Po eno zlato priznanje so prejeli Kristjan Maks Kosec, Prisha Griprasad, Semir Mašinović iz 1.a razreda; Ana Gradišek iz 1. c razreda; Samo Vrbec iz 1. č razreda; Tinkara Zabret iz 2. b razreda; Domen Dolinar iz 2. a razreda; Andrej Kokalj iz 3. A razreda; Maša Svetec iz 4. a razreda; Nadja Pondelek iz 4. c razreda; Aneja Gorjan Novak iz 6. b razreda, Jan Orehek iz 7.a razreda, Lucija Baša iz 7. b razreda; Gregor Pogačar iz 8. a razreda in Nataša Mihelčič iz 9. b razreda.

Po dve zlati priznanji so prejeli Lea Burja iz 4. a razreda; Taja Štefanič iz 7. a razreda; Neli Crnkovič iz 7. b razreda; Vid Thuma iz 8. a razreda, Tina Burja iz 8. b razreda in Eva Zabret iz 9. a razreda.

S po tremi zlatimi priznanji se lahko pohvalita Jakob Ivkovič iz 8. b razreda in Živa Uršič iz 9. a razreda.

In še rekordeja, ki sta osvojila štiri zlata priznanja – Tim Thuma iz 6. a razreda in Bor Plahutnik iz 8. a razreda.

 

Iskrene čestitke dobitnikom in mentorjem!

Mojca Rode Škrjanc

 

(Skupno 51 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost