PREDAVANJE ODPADE! O morebitnem novem terminu vas bomo obvestili.

LAS Kamnik in združenje Drogart v torek, 29. 11. 2022, ob 18. uri, v MC Kotlovnica vabita na 3. predavanje za starše z naslovom Kako se z najstnikom pogovarjati o drogah?

Podrobneje o predavanju:

Mladi se v današnji družbi srečujejo z veliko izbirami. Te so povezane z odločitvami, s prevzemanjem odgovornosti, kar prinaša s seboj veliko avtonomije, a hkrati tudi stresa. Pri iskanju svojega prostora pa mladi tudi eksperimentirajo – na vseh področjih življenja. Sem spada tudi uporaba alkohola in drugih drog. Ob tem igrajo pomembno vlogo tudi starši, ki pogosto ne vedo, kako reagirati ob pojavu eksperimentiranja z alkoholom ali drugimi drogami. Kako se z mladimi pogovarjati o tem in kakšni so možni odzivi, bomo skupaj odkrivali na predavanju Kako se z najstnikom pogovarjati o drogah?

Združenje DrogArt (https://www.drogart.org) je zasebna neprofitno-volonterska organizacija ustanovljena leta 1999 z glavnim namenom zmanjševanja škodljivih posledic drog in alkohola med mladimi. Glavna področja delovanja Združenja so informiranje in svetovanje, info točka, terensko delo na prireditvah elektronske glasbe, izvajanje delavnic Izberi sam z namenom zmanjševanja škode na področju alkohola med mladimi, publicistična dejavnost in raziskovanje.

Za LAS Kamnik: Rok Kosec

(Skupno 52 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost